Logo Collage Almere
fb link

DE PINKSTER WANDEL-3-DAAGSE

De 3e Pinkster Wandel-3-daagse van Almere is achter de rug.

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Drie dagen met prima wandelweer en zeer tevreden wandelaars waarvan velen zich verbaasden over het vele groen in onze stad. Het feit dat de routebeschrijving in de tas kon blijven en men alleen op de pijlen kon lopen werd als zeer prettig ervaren.

Zo'n driedaagse is natuurlijk een prima gelegenheid om je verjaardag te vieren, zoals Esther van Leeuwen in 3 dagen 50 km wandelde om haar 50e verjaardag te vieren. Wij dagen daarom iedereen uit die volgend jaar 50 wordt om het eens te proberen.

Uit betrouwbare bron hebben we begrepen dat we (per dag bekeken) het best bezochte en meest gewaardeerde wandelevenement van Almere zijn. Dat vinden we natuurlijk heel leuk maar dit alles zou niet mogelijk geweest zijn zonder onze vrijwilligers:

- de mensen op het startbureau
- de op en afpijlers
- de mevrouw van de broodjes en tot slot
- de mensen van Camping Waterhout en Koffie to Go

Hartelijk dank.

Verschillende wandelaars hebben de Pinkster Wandel-3-daagse in een fotoverslag vastgelegd, dat zij graag met ons willen delen. Via de links hieronder kunt u de foto's bereiken en nog eens nagenieten van de routes. Of, als u er niet bij was, aan de hand van de foto's zien wat u gemist heeft.

- HeOpa (dag 1)
- Nick Tack (dag 1)
- Nick Tack (dag 2)
- Rob van Iperen (dag 2 en 3)
- HeOpa (dag 3)
- Nick Tack (dag 3)
- 2Wild (dag 3)

Tot slot willen wij alle wandelaars danken voor hun deelname aan deze Pinkster Wandel-3-daagse. Wij gaan weer aan de slag voor de volgende en zien jullie graag terug op:

19 t/m 21 mei 2018


Pinkster Wandel-3-daagse

Pinkster Wandel-3-daagse

Pinkster Wandel-3-daagse

Pinkster Wandel-3-daagse