Logo Collage Almere
fb link

WOENSDAG WANDELDAG

De Woensdag Wandeldag is inmiddels een begrip in Almere. Iedere woensdagochtend vertrekken we om 9:30 uur vanaf wisselende startlocaties in Almere voor een groepswandeling van 10 km. Het wandeltempo is ongeveer 5 km per uur. Door te variëren met de startlocatie kunnen wij u afwisselende routes aanbieden waardoor u steeds een ander stukje van Almere kunt ontdekken. De routes gaan zoveel mogelijk door het groen in en om Almere en af en toe een stukje door een verrassende woonwijk.
Of u nu iets aan uw conditie wilt doen, van de natuur wilt genieten of gewoon gezellig een eindje wilt wandelen, u bent van harte welkom!

Wanneer

Elke woensdagochtend.

Hoe laat

We vertrekken om 9.30 uur.
Normaal gesproken zijn we tussen 11.30 en 12.00 uur weer terug bij het vertrekpunt.

Waar

Elke woensdag vertrekken we van een andere startlocatie. Deze wordt per maand op de website gepubliceerd. U vindt de verschillende startlocaties in het menu hiernaast onder Planning.

De routes

De routes lopen grotendeels door het groen en doordat de startlocaties over heel Almere zijn verdeeld heeft u na verloop van tijd vrijwel door alle bossen en parken in en om Almere gewandeld.

Kosten

De kosten zijn € 2,00 per persoon per wandeling of € 15,00 voor een 10 StappenKaart.
Een 10 Stappenkaart is geldig voor 10 wandelingen en is zowel te gebruiken voor de Woensdag Wandeldag als de Weekend Wandelingen. Verder is de 10 Stappenkaart één jaar geldig en mogen gezinsleden gebruik maken van één kaart. U wordt nergens lid van en u kunt beginnen of stoppen wanneer u maar wilt.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandelingen aanmelden. Dit kan via de link in de kolom hiernaast. Als u zich aanmeldt voor een Woensdag Wandeldag wordt u via de mail op de hoogte gebracht van de exacte startlocatie.

Facebook

Op onze Facebook-pagina kunt u korte verslagen en foto's bekijken van onze wandelingen. Uiteraard zijn hier straks ook de verslagen van iedere Weekend Wandeling te vinden. Als u ons 'liked' blijft u bovendien op de hoogte van al onze wandelactiviteiten.

Honden

Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Algemene Voorwaarden

Op deze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Wandelen in Almere van 1 januari 2017 van toepassing.Woensdag Wandeldag

Woensdag Wandeldag

Woensdag Wandeldag

Woensdag Wandeldag

Woensdag Wandeldag

Woensdag Wandeldag